Hitta resan

För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta just din charterresa och för att du enkelt ska kunna jämföra kommer här några tips. Vi har samlat några av de allra bästa sajterna på nätet där man kan söka och jämföra priser på olika charterresor som utgår från Sverige. På dessa sajter går man helt enkelt in och letar upp alternativ på den resa man vill göra och sedan kan man jämför själv innan man bokar. Hur enkelt som helst.

Tåg.nu

Tåg.nu är en länksamling till tågbolag runt om i världen. Sidan är uppdelad efter land och det går därför snabbt att hitta lokala järnvägsbolag. Perfekt för dig som ska ut och tågluffa eller bara vill veta hur du tar dig runt i tex. USA med tåg.

Resebokningen.se

På Resebokningen.se kan du både söka, jämföra och boka din charterresa. De söker och listar resor från alla de stora bolagen som har resor till just din destination. Du kan välja mellan att söka från alla eller bara från ett charterbolag i taget. Många har ju flera resor till samma destination. Alla de populäraste resmålen finns med och självklart hittar du allt från budget till lyx.

Här kan du enkelt hitta det allra billigaste alternativet för just din charterresa till den destination du vill åka till. Dessutom kan du på hemsidan läsa och hitta relevanta reseguider om platserna du ska till. På det sättet har dem på Resebokningen en helhetstjänst för dig som vill ut och resa i världen. Dessutom kan du som inte vill åka på just charter här sy ihop din alldeles egna resa. Då söker sajten igenom alla reguljärflyg till din destination och du får riktigt bra hotellförslag och länkar. Du kan även komma vidare och enkelt boka hyrbil från Resebokningen.se – En bra helhetslösning.

Destination.se

På Destination.se har de samlat nästan alla charterresor som erbjuds på ett och samma ställe. Du kan enkelt söka igenom massor av researrangörers hela utbud med en enda sökning. På sajten så säljer de inga resor men dem ger en bra översikt på vad som finns och sedan kan du själv klicka dig vidare till det som känns bäst och boka.

Utöver charterresor kan du hitta; flyg, hotell, sista minuten och hyrbil. När du hittat den mest prisvärda resan är det bara att boka den genom några klick.

Ticket.se

På Ticket.se kan du söka, jämföra och boka charterresor. De har samlat alla resor från de stora arrangörerna på marknaden. Bland andra, Ving, Detur, Airtours, Apollo, Solresor och Fritidsresor. När man bokar ospecificerade resor så brukar priserna vara per person med del i dubbelrum. Skulle det vara så att du reser ensam så kan det förekomma tillägg för enkelrum.

På Ticket erbjuder de även egna paketresor, dem är baserade på reguljärt flyg och hotelleverantörer som är ledande på marknaden. Med dessa kan man enkelt skräddarsy sin egen resa. Man väljer själv alla parametrar så som hur lång resan ska vara, när man vill åka och vilka hotell som passar just dig bäst. Du har tillgång till hela utbudet av hotell som dem har och det kan vara allt från budget till första klass.

Ticket är den största privatresebyrån i hela Sverige och den andra största i Norge. De har inte bara sin onlinetjänst utan även butiker som man kan besöka för att planera sin resa.

Topplista destinationer

De mest populära destinationerna för sol och bad.

  1. Spanien
  2. Grekland
  3. Cypern
  4. Egypten
  5. Tunisien